TimeTrack – tidrapportering och semesterplanering

TimeTrack från webdew tar digitalisering av tidrapportering ett steg längre. Applikationen låter dig enkelt hantera både tidrapportering, närvaro och semesterplanering på ett och samma ställe. Du kommer enkelt åt statistik och dina anställda kan rapportera i såväl mobil, platta eller dator varsomhelst.

 

TimeTrack är en tidrapporteringsapplikation som inte bara är enkel att använda för din personal, den innehåller även de viktigaste verktygen som du behöver för att hantera tidrapporter och uppföljning.

Sätt upp dina egna tidtyper

Timetrack är utformad för att passa alla verksamheter. Därför kan du enkelt skapa och anpassa olika tidstyper själv i applikationen. Du har både möjlighet att skapa tidstyper för projekttider, närvaro, frånvaro och även semester och ledighet.

Tiderna kan kopplas till olika projekt och egenskaper.

Enkel och tydlig översikt för användaren

Användaren får en enkel och lättöverskådlig vy över sin rapporterade tid. Det finns möjlighet att titta över såväl månad, vecka som dag. Det finns till och med en listvy. Med ett enkelt drag kan användaren snabbt markera flera dagar och rapportera dessa i en följd.

Användaren kan under hela den innevarande månaden gå in och editera samt ändra tiderna, ända till hen låser månadens rapport.

Snabb översikt och statistik

Som ansvarig får även du en överskådlig vy över den rapporterade tiden och kan följa varje anställds rapporter i en kalendervy.

Till din hjälp har du även ett statistikverktyg där du kan se rapporterad tid för olika projekt och filtrera på flera sätt för att analysera månadens tider.

Semesterlistor och ledighetsansökan

Timetrack hanterar inte bara tidrapporter utan har även en inbyggd funktion för ledighet och semesterplanering.

Användaren kan enkelt markera dagar eller del av dag där hen vill ansöka om ledighet. Ansökan skickas direkt till dig som ansvarig. Du kan sedan gå in och hantera ansökan. Beviljade ansökningar kommer sedan visas som ledighet i tidrapporteringen.

I semester- och ledighetskalendern får du en strålande översikt över hur tillgängligheten ser ut framöver.

 


TimeTrack är byggt som en applikation på applikationsplattformen Whtson, som är en av marknadens ledande plattformar för företagsapplikationer. Whtson är kostnadsfri och har avancerad hantering av såväl organisationer och användare som säkerhet och information. Applikationen finns för nedladdning i Whtsons applikationsaffär WhtsonAPPS. Pris: startavgift 10000sek samt månadskostnad om 49kr/anv.