Salestrack – nytänkande säljstöd och CRM

Äntligen ett säljstöd och CRM som det borde vara. Webdew Salestrack är en CRM applikation med inrikting på försäljning som har utvecklats av erfarna säljare som tröttnat på tunga och svårarbetade applikationer.

Appen har alla funktioner du behöver för att hantera din försäljningsprocess från ett lead till affär. Du får en enkel överblick över dina och dina kollegors case och kan snabbt se progress och värde.

Följ processen

Applikationen har en process där dina case tar sig från ett lead till affär, avslut eller kanske läggs på kyla under en period.

Undertiden du jobbar med ditt case är det enkelt att lägga till CRM anteckningar och annat material som hjälper dig i ditt säljarbete.

Ordning och reda

Alla anteckningar samlas på ett ställe och du kan även ladda upp dokument och offerter.

I ditt case kopplar du även kundens kontakter, vilket gör det enkelt att sköta kontakten även om någon annan skulle ta över caset.

Applikationen håller även hela tiden det aktuella värdet på den potentiella affären. Värderingen ändras och uppdateras allteftersom du rör dig genom processen. Det kan tillexempel vara när du skickar en offert.

Dela ut uppgifter

Applikationen har ett stöd för att lägga ut och dela uppgifter. Du kan skapa flera olika typer av uppgifter och tidsplanera dessa för både dig själv och dina kollegor. Det gör det lätt att hålla reda på alla moment som skall göras i en affär.

Det finns även en överskådlig vy för de som fått uppgifter så att dessa kan utföras enkelt.

Full översikt för säljchefer, ledning och team

Appen har en översiktsvy som samlar hela företagets försäljning. Denna är som så mycket annat i appen rollstyrd och visas bara för de som skall ha tillgång till den.

I vyn är det inte bara möjligt att se de olika casen utan även status på de uppgifter som finns utdelade.

Skärmbilder

Nedan följer några skärmbilder som visar några exempel på funktionaliteten i applikationen.

Vy över ett typiskt kundkort

Exempel på typer av CRM anteckningar

Vy för att skapa ett nytt case

Team och säljledarvy över alla case

Vy över tilldelade säljuppgifter

 


Salestrack är byggt som en applikation på applikationsplattformen Whtson, som är en av marknadens ledande plattformar för företagsapplikationer. Whtson är kostnadsfri och har avancerad hantering av såväl organisationer och användare som säkerhet och information. Applikationen finns för nedladdning i Whtsons applikationsaffär WhtsonAPPS. Pris: startavgift 15 000sek samt månadskostnad om 49kr/anv.