Qualtrack – applikation för egenkontroll och servicekvalitet

Qualtrack är en egenkontrollsapplikation som gör det enkelt att genomföra dagliga kvalitetsrapporter på olika typer av service som städning eller underhåll. Rapporter som sedan kan delas med kunder eller hanteras av beställare.

Applikationen innehåller verktyg för att bygga strukturer för service och har enkla rollstyrda gränssnitt där användaren på ett enkelt sätt kan rapportera eller söka rapporter.

Kunden eller leverantören får en direkt översikt över det dagliga arbetet vilket minskar frågor och ger ett ökat mervärde.

Leverantör eller beställare

Applikationen kan både användas av leverantörer som vill ge sina kunder en insikt i sitt arbete och därmed öka värdet på sina tjänster, men fungerar även för beställare som vill kontrollera att köpta tjänster utförs enligt avtal.

Applikationen kan enkelt kopplas samman med med era partners via partnergränssnittet.

Sätt upp strukturer och tjänster

Applikationen tillåter dig som användare att sätta upp såväl dina olika tjänster, med arbetsbeskrivningar, som strukturer och kunder som kall servas.

Allt sköts via ett enkelt och intuitivt gränssnitt.

Rollstyrt

Alla funktioner i applikationen är rollstyrda, det innebär att användare inte ser mer information än nödvändigt. Du kan därför säkert lägga till användare och kunder utan att oroas över att fel information skall läcka.

Skärmbilder

Nedan följer några exempel på vyer från användargränssnittet

Översikt av genomförda kontroller

Rapportering av kontroll med instruktion

Kalendervy över användarens kontroller

Vy för att sätta upp och hantera kontrollstrukturer

Vy för att hantera och lägga till kontrollpunkter och instruktioner

 


QualTrack är byggt som en applikation på applikationsplattformen Whtson, som är en av marknadens ledande plattformar för företagsapplikationer. Whtson är kostnadsfri och har avancerad hantering av såväl organisationer och användare som säkerhet och information. Applikationen finns för nedladdning i Whtsons applikationsaffär WhtsonAPPS. Pris: startavgift 10000sek samt månadskostnad om 49kr/anv.