Våra digitaliseringsprodukter

Förutom att utveckla och anpassa digitaliseringsapplikationer till våra kunder har vi även tagit fram en egen portfölj med digitaliseringsverktyg som direkt kan hjälpa er att effektivisera er verksamhet.

Alla produkterna finns tillgängliga i applikationsramverket Whtsons interna applikationsaffär WhtsonAPPS. Här kan ni ladda ner applikationerna på er arbetsyta och komma igång med ert företags digitalisering.

Våra applikationer

ErrTrack – ett helt nytt sätt att hantera felanmälan

Applikation för att hantera felanmälan i fastigheter, eller andra verksamheter där man vill att kunderna skall kunna meddela fel.

LÄS MER


SalesTrack – ett nytänkande säljstöd och CRM

Med SalesTrack så får du det alla i säljande position egentligen vill ha – ett intuitivt och lättanvänt säljstödsverktyg med en samlad vy över säljcaset och en gemensam vy över alla case och dess status i teamet. Applikationen är utvecklad i nära samarbete med säljare som tröttnat på tunga och svårarbetade system, men som ändå vill ha kontroll.

LÄS MER


TimeTrack – tidrapportering och semesterplanering i ny tappning

TimeTrack från webdew tar digitalisering av tidrapportering ett steg längre. Applikationen låter dig enkelt hantera både tidrapportering, närvaro och semesterplanering på ett och samma ställe. Du kommer enkelt åt statistik och dina anställda kan rapportera i såväl mobil, platta eller dator varsomhelst

LÄS MER


QualTrack – egenkontroll anpassad för att visa servicekvalitet

Med QualTrack blir det enkelt att sätta upp egenkontroller och kontrollstrukturer för att låta personalen på ett enkelt sätt genomföra dagliga kontroller. Applikationen kan användas av såväl leverantörer som vill visa på sin kvalitet gentemot sina kunder, eller beställare som vill se till att kvaliteten på levererade tjänster efterlevs.

LÄS MER