webdew ger Whtson ny kraft

Här kommer spännande och goda nyheter för dig, din organisation och dina användare i Whtson.

Whtson har sedan starten vuxit och har idag över 240 registrerade företag och tusentals användare. Tyvärr har bolaget dragits med en underfinansiering samt flera administrativa problem, som du som kund säkert har blivit drabbad av. Detta har givetvis påverkat tillväxten och kvalitet på driften av tjänsterna i systemet.

webdew, som tillverkat flera av tjänsterna i whtson och även haft en mindre andel i bolaget, har under en längre tid fört diskussioner med huvudägaren till Whtson om ett köp och övertagande av tjänsten för att ge Whtson de förutsättningar i såväl finansiering som kvalitet som denna tjänst förtjänar.

Vi är nu därför mycket glada för att kunna meddela att webdew från och med den 1 april 2019 har övertagit Whtson genom ett utköp av verksamheten med tjänsten samt övertagit alla kunder och ansvar för drift och framtida utveckling.

Så vad händer nu?

Initialt kommer alla tjänster att fungera som vanligt. Fakturering samt utbetalningar kommer nu att ske via webdew eller dedikerat dotterbolag. Det gör att kontonummer för inbetalningar kommer att ändras.

Drift av system och servrar kommer att flyttas till en bättre och mer kraftfull plattform för att kunna ge er en ännu bättre tjänst. Detta kan dock innebära att vi kan få vissa driftstörningar under övergången.

Vi kommer även att verifiera och uppdatera all information rörande kunder och kundkontakter i systemet, vilket gör att ni kommer att få en påringning av någon av våra trevliga medarbetare.

Vi kommer även genomföra en del förändringar i vissa användaravtal samt GDPR-info, men detta kommer att meddelas separat om de påverkar er.

Vi kommer även att göra en del förändringar i systemet under våren, vilka vi hoppas ni kommer att tycka är bra.

Vi siktar även på att rekrytera 5-10 nya medarbetare under 2019 inom såväl systemutveckling som kundhantering, så har ni tips på duktig kompetens så mottar vi gärna dessa.

Vi hoppas härmed på att framöver kunna ge er den bästa kvaliteten och de bästa tjänsterna för era digitaliseringsapplikationer

Mer information kommer på getwhtson.com eller kontakta oss för frågor på info@webdew.se

WWW.WHTSON.COM